Фото - Приїзд до Дрогобича Єпископа Філарета

 
Приїзд до Дрогобича Єпископа Філарета
Єпископ Філарет

Люди и события1200 x 900
Приїзд до Дрогобича Єпископа Філарета


1200 x 900
Приїзд до Дрогобича Єпископа Філарета


1200 x 900
Приїзд до Дрогобича Єпископа Філарета